LIVE: Tavataan Kuopiossa 1.6.

1.6.2023 08:30

Lumoava-vierailukeskus

Järjestämme jäsenillemme livetilaisuuden Kuopissa 1.6. Tervetuloa yksin tai kollegan kanssa verkostoitumaan muiden Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritysten kanssa ja kuulemaan kiinnostavia puheenvuoroja.

Tilaisuuden ohjelma

klo 8.30 Aamiainen & verkostoitumista
klo 9.00 Suomalaisen Työn Liiton kuulumiset, esittelykierros ja yrityscase Lumoavan vastuullisuusteot, toimitusjohtaja Mikko Pessi 
klo 9.45 Petri Rajaniemi, Suomalaisuus tällaisessa maailmassa, esitys & keskustelu
klo 11.00 Tilaisuus päättyy

Ohjelman päätyttyä järjestetään halukkaille tehdaskierros.

Mukaan mahtuu 60 henkilöä. Ilmoittaudu alta tilaisuuteen.

 

petri_rajaniemi.png (198 KB)

Petri Rajaniemi on Nordic Business Forumin puhujakilpailun ensimmäisen Suomen osakilpailun voittaja, nykyisyysselittäjä Petri Rajaniemi on työskennellyt vuosia suomalaisen yritysjohdon tukena, tavoitteenaan aikaansaada ajattelua, joka mahdollistaa uuden.

Kun maailma, markkinat tai yritys on poikkeuksellisessa murroskohdassa, se vaatii yrityksiltä kykyä oppia itsensä uudelleen. Esitys käsittelee ennen kaikkea ihmisiä - olivatpa he asiakkaita, henkilöstöä tai yrityksen omistajia ja johtoa. Toimintaympäristö on meille kaikille sama ja sen tilanne on hyvin poikkeuksellinen. Ajalle luonteenomaista on, että oikein kukaan ei osaa sanoa, tai edes ennustaa milloin tämä tästä oikenee. Ainoaksi vaihtoehdoksi monella alalla jää hyväksyä muuttunut tilanne ja tehdä siinä parhaansa menestyäkseen. Se on iso muutos ja vaatii monelta toimijalta kykyä kyseenalaistaa omaa aiempaa toimintaa ja sen pohjana olevaa ajattelua.  

Mutta kolikolla on myös kiiltävämpi puoli, eli se, jossa näyttäytyvät muuttuneen tilanteen myötä auenneet uudet suomalaiset vahvuudet ja mahdollisuudet. Tämä maa edustaa tällaisessa maailmassa paljon sellaista, jota muu maailma kaipaa erityisesti nyt. Jotta pystyisimme palvelemaan maailman tarvetta ja menestymään itse, meidän on yhdessä varmistettava se, että Suomi on jatkossakin tässä maailmassa jotain mitä halutaan ja mihin voidaan luottaa.

 

Järjestämme livetilaisuudet myös Jyväskylässä 26.4., Vaasassa 4.5., Tampereella 11.5., Oulussa 25.5. ja Turussa 13.6.

Lämpimästi tervetuloa!

 

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:   1.6.2023 08:30
Päättyy:   1.6.2023 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Lumoava-vierailukeskus

Kultakuja 6
70150 Kuopio

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Minna Varis

0400 122010

minna.varis@suomalainentyo.fi