Verkkokauppakoulutus osa 4: Yrityscaset

12.6.2023 13:00

Teams

 

Digitaalisen kaupan murros tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia ihan kaikille, yrityksen kokoon ja toimialaan katsomatta – maailma on oikeasti jokaisen yrityksen markkina.

Tule mukaan tähän neliosaiseen koulutukseen, jonka aikana tutustut verkkokaupan mahdollisuuksiin sekä saat konkreettisia eväitä verkkoliiketoiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen.

Kouluspäivä 4: Yrityscaset

Verkkokauppakoulutuksen viimeisessä koulutuspäivässä on yrityscaset ja niiden roastaus. Tervetuloa oppimaan jo kokeneemmilta ja saamaan ideoita oman verkkokaupan kehittämiseen roastauksista!

Kouluttaja Leevi Parsama moderoi tilaisuuden.

Koulutusosiosta 4 sanottua: 

"Tulin mukaan vasta tähän viimeiseen osioon, joten ”noviisina” oli mielenkiintoista nähdä, mihin asiantuntija kiinnitti huomiota eri esimerkkien kohdalla. Innostavia vinkkejä, mikä toimii, mikä ei. Ihan harmittaa, kun seuraava vastaava koulutussetti on vasta keväällä 😊 pitää tutustua sitä odotellessa edellisten osien tallenteisiin." 

"Aivan mahtava kouluttaja Leevi, ei ollut puuduttavaa vaan täyttä asiaa ja hyviä näkökulmia. Teams-koulutkset ei aina ihan osu ja uppoa. Tämä kyllä oli huikea :)"

"Konkreettista asiaa, hyviä vinkkejä ongelmien korjaamiseen, oikean elämän esimerkkejä. Myös vähä vähältä "parantuva" verkkokauppojen järjestys oli hyvä tapa edetä, ja viimeisistäkin löytyi vielä yllättävän paljon kehitettävää. Hyvä asiakaslähtöinen lähestymistapa. Heittämällä paras verkokauppakoulutus, jossa olen ollut! Kiitos!"

Roustauksessa mukana olleen palautetta: "Hyvillä eväillä on mukava lähteä parantamaan yrityksen myyntiä. Asiantuntija perehtynyt yritykseen ja sen tuotteisiin. Risut ja ruusut tuli kaikille kaunistelematta asioita. Vaikka parannettavaa oli, mieli pelkästään positiivinen. Aina voidaan parantaa omaa suoritusta."


Verkkokoulutus. Lähetämme linkin kokoukseen ilmoittautuneille. Koulutus on tarkoitettu Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritysten edustajille ja se on veloitukseton.


Kouluttaja: Leevi Parsama, Digital Commerce Specialist

leevi4.jpg (579 KB)

Kouluttajana toimii digitaalisen kaupan asiantuntija Leevi Parsama, joka tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Hän on henkilökohtaisesti tavannut yli 500 suomalaista verkkokauppaa, joten hän tuntee kotimarkkinan paremmin kuin ehkä kukaan muu. Lisäksi hän on tutustunut verkkokauppamarkkinaan USA:ssa, Kiinassa, Venäjälle sekä eri puolilla Eurooppaa. Päätyökseen Leevi toimii asiantuntijana kolmen sadan suomalaisen yrityksen muodostamassa Experience Commerce kasvuohjelmassa. Hän edistää tiiminsä kanssa kaikin keinoin digitaalisen kaupan kansainvälistä kasvua sekä kehittää alan ekosysteemiä kotimaassa.

Leevi on itsekin toiminut globaalisti myyvän yrityksen verkkokauppiaana, joten markkinatuntemuksen lisäksi hänellä on paljon omakohtaista kokemusta alasta. Tällä hetkellä hän työstää myös digitaalisen kaupan strategioita suomalaisille brändeille sekä toimii johtoryhmien ja hallitusten sparraajana asiakaskokemukseen ja digitalisaatioon liittyvissä hankkeissa. Vuonna 2017 Leevi valittiin Vuoden verkkokauppavaikuttajaksi Suomessa. Monet tuntevat hänet myös Facebookin suositun Verkkokauppiaat ryhmän asiantuntevana ja innostavana moderaattorina.

 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

12.6.2023 13:00

Päättyy:  

12.6.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Järjestäjä

Suomalaisen Työn Liitto

050 535 8900

sanna.huovinen@suomalainentyo.fi