Syväsukellus: Täällä brändi – kuuleeko kukaan? – Näin rakennat ja vahvistat brändiä somessa

30.8.2024 09:00

Teams

Kuinka erottua, miten herättää kiinnostus ja tunne? Valmennus antaa kokonaiskuvan siitä, mikä somessa toimii ja miten erilaiset sisältötyypit toimivat brändiäänen vahvistajina. Valmennus soveltuu sekä markkinoinnin johto- että asiantuntijatehtävissä toimiville ja somea työkseen tekeville. 

Valmennuksen sisältö: 
•    Miten suomalaiset kuluttavat somea
•    Some nyt ja tulevaisuudessa
•    Eri kanavien mahdollisuudet ja algoritmien kehityssuunnat
•    Erilaiset sisältötyypit brändiäänen voimistajina
•    Näin kehität tilisi löydettävyyttä
•    Kevyt katsaus sisällölliseen konseptointiin

Ilmoittaudu tilaisuuteen 28.8. klo 12 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuuden alkua.

Koulutus on tarkoitettu Suomalaisen työn liiton jäsenyritysten edustajille ja se on veloitukseton. Koulutusaineisto on katsottavissa jälkeenpäin extranet-jäsenpalvelun aineistoista. Tutustu myös muihin koulutustallenteisiin. 

Kouluttajana toimii PING Helsingin sisältöjohtaja Sanna Suonpää.

Sanna toimii PING Helsingin sisältöjohtajana, Senior strategina ja valmentajana. Hän valmentaa ja sparraa tiimejä somestrategioiden ja sisältösarjojen luomisessa ja tuo sisältötiimeille ajantasaisimmat tiedot somen trendeistä. Sannan erityisvahvuuksiin kuuluvat vahva viestinnän osaaminen sekä luova konseptointi. Sanna on kokenut markkinoinnin ja viestinnän moniosaaja: työskennellyt toimittajana, tiedottajana, markkinoinnin johtotehtävissä, luovana konseptoijana ja sisällöntuottajana. Lisäksi hän toimi yli 10 vuoden ajan somevaikuttajana omilla Kototeko-somekanavillaan.

sanna-syvanen-ping.png

Ajankohta

Alkaa:   30.8.2024 09:00
Päättyy:   30.8.2024 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Järjestäjä

Suomalaisen työn liitto/ Milla Vainio

050 3965 493

tapahtumat@suomalainentyo.fi