Yhteiskunnallinen Yritys -merkki: vaikuttavuus ja vastuullisuus esiin viestinnän keinoin

15.11.2023 09:00

Teams-alusta

Yhteiskunnallinen Yritys -merkki: vaikuttavuus ja vastuullisuus esiin viestinnän keinoin 

Vastuullisuus on viestinnässä tärkeä teema kaikille yrityksille. Kuinka yhteiskunnalliset yritykset voivat tuoda esiin vahvuuksiaan, erottua ja kertoa yhteiskunnallisesta päämäärästään, arvoistaan ja vaikuttavasta työstään? Mitä uskottava ja luottamusta herättävä viestintä vastuullisuusteemoista vaatii?

Muun muassa näihin kysymyksiin vastaamme tässä erityisesti yhteiskunnallisille yrityksille tarkoitetussa koulutuksessa, jota vetää Heidi Korva, Communiké Oy:stä.

Lisäksi katsomme yhdessä, mitä valmiita materiaaleja merkkiyrityksille on tarjolla, miten niitä voisi hyödyntää ja miten Yhteiskunnallinen Yritys -merkin viestinnässä materiaaleja on käytetty. Näistä kertoo liiton viestintäpäällikkö Sanna Huovinen.

Kouluttaja Heidi Korva on viestintäkonsultti, joka auttaa asiakkaitaan tunnistamaan vahvuutensa ja tekemään vaikuttavaa viestintää. Heidi innostuu strategisesta viestinnästä ja muutoksen aikaan saamisesta, ja hän on tehnyt yhteistyötä monen yhteiskunnallisen yrityksen kanssa. Viestinnän ammattilaisten ProCom ry valitsi Heidin Vuoden viestintäammattilaiseksi vuonna 2015. www.communike.fi

heidi-korva_2020.jpg (1.23 MB)

Tervetuloa mukaan!

Koulutus järjestetään TEAMS-alustalla. Liittymislinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

15.11.2023 09:00

Päättyy:  

15.11.2023 10:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams-alusta


Järjestäjä

Suomalaisen Työn Liitto

050 535 8900

sanna.huovinen@suomalainentyo.fi