Liiton teemat kuntavaaleihin: Miten tulla mukaan ja viestiä päättäjille?

9.3.2021 09:00

Teams-alusta

Tervetuloa Teams-tilaisuuteen Liiton teemat kuntavaaleihin: Miten tulla mukaan ja viestiä päättäjille? Ti 9.3. klo 9-10.

Tule kuulemaan käytännön vinkit, nappaamaan käyttöösi valmiit aineistot sekä ottamaan oppia Isku Yhtymä Oy:n keinoista lähestyä kuntapäättäjiä.

Jäsentilaisuudessa käymme läpi liiton teemoja ja viestejä kuntavaaleihin ja kerromme tavoitteistamme sekä siitä, miksi aihe on meille tärkeä. Esittelemme myös liiton materiaalit teidän jäsenyritysten käyttöön ja kerromme miten voitte hyödyntää niitä ja olla mukana vaikuttamassa kuntavaalien alla. Materiaalit meille esittelee LM Somecon Executive Vice President Maarit Niemelä.

Tilaisuudessa saamme kuulla myös esimerkin jäsenyritykseltämme, eli Iskun operatiivinen johtaja Mikko Kuuppo kertoo keinoista lähetystä kuntapäättäjiä.

Tilaisuus on case-yritysesimerkkiä lukuun ottamatta samansisältöinen kuin 11.2. ollut jäsentilaisuutemme Suomalaisen Työn Liiton teemat kuntavaaleihin.

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuuden alkua. Esitysmateriaali on ladattavissa extranetissä tilaisuuden jälkeen.

Lue lisää julkisista hankinnoista liiton agendalla -blogista tästä.

Ajankohta

Alkaa:  

9.3.2021 09:00

Päättyy:  

9.3.2021 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams-alusta


Järjestäjä

Suomalaisen Työn Liitto

050 535 8900

sanna.huovinen@suomalainentyo.fi