Verkkokauppakoulutus osa 4: Yrityscaset

28.10.2021 13:00

Teams

 

Digitaalisen kaupan murros tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia ihan kaikille, yrityksen kokoon ja toimialaan katsomatta – maailma on oikeasti jokaisen yrityksen markkina.

Tule mukaan tähän neliosaiseen koulutukseen, jonka aikana tutustut verkkokaupan mahdollisuuksiin sekä saat konkreettisia eväitä verkkoliiketoiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen.

Kouluspäivä 4: Yrityscaset

Verkkokauppakoulutuksen viimeisessä koulutuspäivässä on yrityscaset: Marimekko ja Weekendbee sekä lisäksi viiden jäsenyrityksen roastaukset. Roastattavana on erilaisia yrityksiä esim. brändin oma verkkokauppa, jälleenmyyjä ja palveluyritys. Tervetuloa oppimaan jo kokeneemmilta ja saamaan ideoita oman verkkokaupan kehittämiseen roastauksista!

Verkkokauppa ja sen asiakaskokemus osana monikanavaista Marimekko-kokemusta. Elisa Oinonen, Ecommerce site development manager B2C & B2B

Vastuullisten ulkoilu- ja urheiluvaatteiden verkkokauppa Weekendbee, Jukka Saarikorpi, toimitusjohtaja.

Kouluttaja Leevi Parsama moderoi tilaisuuden.

Teams-koulutus. Lähetämme linkin kokoukseen ilmoittautuneille. Maksimiosallistujamäärä 300. Koulutus on tarkoitettu Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritysten edustajille ja se on veloitukseton.

Kouluttaja: Leevi Parsama, Digital Commerce Specialist

leevi4.jpg (579 KB)

Kouluttajana toimii digitaalisen kaupan asiantuntija Leevi Parsama, joka tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Hän on henkilökohtaisesti tavannut yli 500 suomalaista verkkokauppaa, joten hän tuntee kotimarkkinan paremmin kuin ehkä kukaan muu. Lisäksi hän on tutustunut verkkokauppamarkkinaan USA:ssa, Kiinassa, Venäjälle sekä eri puolilla Eurooppaa. Päätyökseen Leevi toimii asiantuntijana kolmen sadan suomalaisen yrityksen muodostamassa Experience Commerce kasvuohjelmassa. Hän edistää tiiminsä kanssa kaikin keinoin digitaalisen kaupan kansainvälistä kasvua sekä kehittää alan ekosysteemiä kotimaassa.

Leevi on itsekin toiminut globaalisti myyvän yrityksen verkkokauppiaana, joten markkinatuntemuksen lisäksi hänellä on paljon omakohtaista kokemusta alasta. Tällä hetkellä hän työstää myös digitaalisen kaupan strategioita suomalaisille brändeille sekä toimii johtoryhmien ja hallitusten sparraajana asiakaskokemukseen ja digitalisaatioon liittyvissä hankkeissa. Vuonna 2017 Leevi valittiin Vuoden verkkokauppavaikuttajaksi Suomessa. Monet tuntevat hänet myös Facebookin suositun Verkkokauppiaat ryhmän asiantuntevana ja innostavana moderaattorina.

 

Ajankohta

Alkaa:  

28.10.2021 13:00

Päättyy:  

28.10.2021 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Järjestäjä

Suomalaisen Työn Liitto

050 535 8900

sanna.huovinen@suomalainentyo.fi