Somepulahdus: Somen trendit – lähitarkastelussa Metan kanavat

19.9.2024 09:00

Teams

Aika kortilla, mutta sinun tulisi silti tietää, mikä somessa on nosteessa, mikä ei? Tämä valmennus tarjoaa tiiviin läpileikkauksen somen trendeihin Metan kulmasta. Valmennus soveltuu sekä markkinoinnin johtotehtävissä toimiville että sisällöntuottajille. 

Ilmoittaudu tilaisuuteen 18.9. klo 12 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuuden alkua.

Koulutus on tarkoitettu Suomalaisen työn liiton jäsenyritysten edustajille ja se on veloitukseton. Koulutus on katsottavissa jälkeenpäin extranet-jäsenpalvelun aineistoista. Tutustu myös muihin koulutustallenteisiin. 

Valmentajana toimii PING Helsingin sisältöjohtaja Sanna Suonpää.

Sanna toimii PING Helsingin sisältöjohtajana, Senior strategina ja valmentajana. Hän valmentaa ja sparraa tiimejä somestrategioiden ja sisältösarjojen luomisessa ja tuo sisältötiimeille ajantasaisimmat tiedot somen trendeistä. Sannan erityisvahvuuksiin kuuluvat vahva viestinnän osaaminen sekä luova konseptointi. Sanna on kokenut markkinoinnin ja viestinnän moniosaaja: työskennellyt toimittajana, tiedottajana, markkinoinnin johtotehtävissä, luovana konseptoijana ja sisällöntuottajana. Lisäksi hän toimi yli 10 vuoden ajan somevaikuttajana omilla Kototeko-somekanavillaan.

sanna-syvanen-ping.png

Ajankohta

Alkaa:   19.9.2024 09:00
Päättyy:   19.9.2024 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Järjestäjä

Suomalaisen työn liitto/ Milla Vainio

050 3965 493

tapahtumat@suomalainentyo.fi