Somepulahdus: Näin otat haltuun lyhytvideoformaatin

26.11.2024 09:00

Teams

Ota haltuun sisältöformaatti, jota somen arloritmit rakastavat! Tässä tiiviissä valmennuksessa käymme läpi pystymallisen lyhytvideon tekemisen aina suunnittelusta editointiin saakka. Inspiroivat esimerkit tuovat konkretiaa suunnittelun tueksi. Valmennus soveltuu aloitteleville lyhytvideoiden tekijöille sekä heille, jotka haluavat ymmärtää paremmin niiden reunaehtoja. 

Ilmoittaudu tilaisuuteen 25.11. klo 12 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuuden alkua.

Koulutus on tarkoitettu Suomalaisen työn liiton jäsenyritysten edustajille ja se on veloitukseton. Koulutus on katsottavissa jälkeenpäin extranet-jäsenpalvelun aineistoista. Tutustu myös muihin koulutustallenteisiin. 

Valmentajana toimii PING Helsingin sisältöjohtaja Sanna Suonpää.

Sanna toimii PING Helsingin sisältöjohtajana, Senior strategina ja valmentajana. Hän valmentaa ja sparraa tiimejä somestrategioiden ja sisältösarjojen luomisessa ja tuo sisältötiimeille ajantasaisimmat tiedot somen trendeistä. Sannan erityisvahvuuksiin kuuluvat vahva viestinnän osaaminen sekä luova konseptointi. Sanna on kokenut markkinoinnin ja viestinnän moniosaaja: työskennellyt toimittajana, tiedottajana, markkinoinnin johtotehtävissä, luovana konseptoijana ja sisällöntuottajana. Lisäksi hän toimi yli 10 vuoden ajan somevaikuttajana omilla Kototeko-somekanavillaan.

sanna-syvanen-ping.png

Ajankohta

Alkaa:   26.11.2024 09:00
Päättyy:   26.11.2024 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Järjestäjä

Suomalaisen työn liitto/ Milla Vainio

050 3965 493

tapahtumat@suomalainentyo.fi