Yhteiskunnallinen Yritys -merkki: Viesti vaikuttavammin

9.2.2021 13:00

Webinaari

Nappaa mukaasi käytännön vinkit ja työkalut viestinnän vaikuttavuuden ja tuloksellisuuden parantamiseen Suomen johtavien osaajien luotsaamana.

Saat:

- uusimman tutkitun tiedon viestinnän kehityssuunnista 
- testatut työkalut viestinnän vaikuttavuuden ja tuloksellisuuden parantamiseen
- iloa ja inspiraatiota useiden esimerkkien kautta
- käytännön vinkkejä viestinnän kehittämiseen  

Webinaarin vetäjät:

Palkittu tietokirjailija, vaikuttavan viestinnän ammattilainen, rakastettu kouluttaja Kati Keronen ja selkeän viestinnän moniottelija, oivalluttava kouluttaja Laura Niemi (Valoria Oy), jolla on laaja sote-alan tausta viestijänä.

Kati ja Laura toimivat molemmat kouluttamisen lisäksi viestinnän strategisen suunnittelun ja päivittäisten viestinnän tehtävissä erilaisissa organisaatioissa.

Vapaaehtoinen ennakkotehtävä webinaariin osallistuville:

Lähetä sähköpostitse (kati.keronen@valoria.fi) 1.2.2021 mennessä jokin yhteisöllesi tyypillinen teksti- kuva- tai videosisältö (esimerkiksi linkki nettisivulle/blogiin/somepostaukseen tai sähköpostin liitteenä esimerkiksi Word-tiedosto), josta haluaisit saada kommentteja koulutuksen aikana. Koulutuksessa käydään yhdessä läpi muutamia erilaisia esimerkkejä.

Lähdethän mukaan?

Tule mukaan innostumaan ja ilmoittaudu viimeistään 1.2.2021. Koulutukseen voi osallistua useampi samasta organisaatiosta.

Koulutus on suunnattu erityisesti Yhteiskunnallinen Yritys -merkkiyrityksen sotepuolen/vanhustyön sektorille, eli esimerkeissä käsitellään erityisesti tätä sektoria, mutta muutkin ovat tervetullleita.

Lähetämme osallistumislinkin tapahtumapäivänä sähköpostitse.

Webinaarin järjestävät yhteistyössä Suomalaisen Työn Liitto ja Vanhustyön keskusliitto.

Ajankohta

Alkaa:  

9.2.2021 13:00

Päättyy:  

9.2.2021 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Järjestäjä

Suomalaisen Työn Liitto

040 674 8773

niina.ollikka@suomalainentyo.fi