Syty! Seminaari, joka muuttaa ajatuksesi työelämästä

3.10.2024 12:00

BioRex, Lasipalatsi

Kuvittele päivä, jolloin astut ulos arjen rutiineista ja sukellat syvälle työelämän uusiin mahdollisuuksiin. Lämpimästi tervetuloa syyskauden valovoimaisimpaan seminaariin herättelemään mieltä uuteen ajatteluun.

Mitä iltapäivän aikana on luvassa?

  • Toimitusjohtaja Katri Viippola johdattelee työpositiivisuuden merkityksen äärelle. Hänen energiansa ja asiantuntemuksensa luovat täydellisen perustan päivän ohjelmalle.
  • Räväkkä alivaltiosihteeri Elina Pylkkänen Suomen työ- ja elinkeinoministeriöstä haastaa meidät kaikki harkitsemaan uudelleen sekä työpaikkojemme että ihmissuhteidemme dynamiikkaa. Tämä puheenvuoro ei jätä ketään kylmäksi ja saa varmasti ajatukset liikkeelle.

  • TV:sta tutun Jani Halmeen positiivinen talouspuhe ravisuttaa käsityksiämme talouden mahdollisuuksista. TV-tähden karisma ja luovan johtajan innovatiivisuus tuovat lavalle energiaa ja uusia näkökulmia. Taisit innostua itsekin?

  • Päivän aikana juhlistamme myös työelämän parhaita käytäntöjä jakamalla Työteho teko -palkinnon. Tämä palkinto nostaa esiin käytännön teot, jotka ovat parantaneet työelämän tehokkuutta ja hyvinvointia, inspiroiden meitä kaikkia tekemään konkreettisia muutoksia.

  • Tutkimuspäällikkö Jokke Eljala Suomalaisen työn liitosta ja johtava konsultti Sari Palenius Promenade Insightista johdattavat meidät syvälliseen keskusteluun työn monimuotoisuudesta. Tämä dialogi tarjoaa arvokasta tietoa ja herättää keskustelua työn tulevaisuudesta, avaten uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia.

Lopuksi tarjoamme yllätysohjelmanumeron!

Iltapäivä on täydellinen tilaisuus luoda uusia kontakteja ja syventää päivän aikana syntyneitä oivalluksia.

Liity joukkoomme Syty! -seminaarissa ja koe, kuinka yksi tapahtuma voi sytyttää uudenlaista ajattelua työelämästä. Ja kaikki tämä työpositiivisuuden hengessä!

Tilaisuus järjestetään Lasipalatsin BioRexissä (Mannerheimintie 22-24, Helsinki), ja se striimataan sekä tallennetaan.

Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu liiton jäsenille ja sidosryhmille. Seminaari alkaa kevyellä lounaalla klo 12-13.

Valitse itsellesi lippu joko paikan päälle Bio Rexiin tai ilmoittaudu verkkotilaisuuteen! 

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Määrä

Määrä:


Määrä:


Ajankohta

Alkaa:   3.10.2024 12:00
Päättyy:   3.10.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

BioRex, Lasipalatsi

Mannerheimintie 22-24, Helsinki
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Suomalaisen Työn Liitto / Milla Vainio

050 3965 493

milla.vainio@suomalainentyo.fi