Sosiaalisen median koulutussarja: osa 2 Katsaus kanaviin

10.2.2022 13:00

Teams

Tule mukaan Suomalaisen Työn Liiton neliosaiseen sosiaalisen median koulutussarjaan!

Koulutuskokonaisuudessa käsitellään sosiaalista mediaa eri näkökulmista. Koulutus koostuu neljästä kahden tunnin moduulista, joiden sisältöinä ovat sosiaalisen median suunnittelu ja mittaaminen, katsaus kanaviin, työnantajabrändi sekä vuorovaikutus ja asiakaspalvelu somessa. Kouluttajina toimivat LM Somecon kokeneet kouluttajat.  

Ilmoittaudu toiseen osioon: 

Osa 2: Katsaus kanaviin

Käydään läpi Facebookin, Instagramin, Twitterin ja LinkedInin nykytila ja tuoreet uudistukset, yleisimpiä käyttötapoja, sisältöideoita sekä mainonnan mahdollisuudet pähkinänkuoressa.

Tämä webinaari on tarkoitettu sinulle, joka työksesi teet sosiaalisen median markkinointia. Tästä koulutuksesta suurimman hyödyn saat, jos perusasiat kanavien yrityskäytöstä ovat jo tuttuja.

Valmentajana: Director, Strategist Minna Valtari, LM Someco Oy

minna-valtari_kasvot-002.jpg (203 KB)

Lähetämme linkin koulutukseen ilmoittautuneille. Koulutusaineisto on ladattavissa jälkeenpäin extranetin aineistoista ja koulutuksista tehdään myös tallenne, joka on katsottavissa jälkikäteen. Koulutus on tarkoitettu Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritysten edustajille ja se on veloitukseton.

Muistathan ilmoittautua myös muihin koulutuspäiviin:

3. koulutus: Digitaalinen työnantajabrändi ja rekrytointi 17.3. klo 13-15, kouluttaja: Social Media & Communications Consultant Suvi Salminen

4. koulutus: Vuorovaikutus ja asiakaspalvelu somessa 7.4. klo 13-15, kouluttaja: Director, Strategist Minna Valtari

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

10.2.2022 13:00

Päättyy:  

10.2.2022 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Järjestäjä

Suomalaisen Työn Liitto

050 535 8900

stl@suomalainentyo.fi