Asiakaskokemuksen kehittämisen keinot: 12 konkreettista ideaa

1.11.2023 09:00

Verkkotilaisuus

Asiakaskokemuksen neljäs osa tarjoaa vinkkejä, joilla voit aloittaa asiakaskokemuksen kehittämisen jo seuraavana päivänä.

Koulutuksessa 1.11. perehdytään teemaan: Asiakaskokemuksen kehittämisen keinot - 12 konkreettista ideaa.

Tuomme tähän koulutukseen myös käytännön näkökulmia, kun Annastiina Palmroth-Holst (Executive Director) kertoo Yliopiston Apteekin asiakaskokemuksen kehittämisestä.

Koulutuksessa käydään läpi:

  • Konkreettisia asiakaskokemuksen keinoja
  • 12 ideaa kehittää asiakaskokemusta
  • Esimerkkejä mitä nämä ideat tarkoittavat käytännössä
  • Case: Yliopiston Apteekki, Annastiina Palmroth-Holst, Executive Director

Tämä koulutus on tarkoitettu asiakaskokemuksen kehittämisestä kiinnostuneille, kehittämiseen osallistuville ja kehittämisestä vastaaville henkilöille. 

Kouluttaja: Kari Korkiakoski

kari-korkiakoski-005-portrait-5.jpg (402 KB)

Kari Korkiakoski on Suomen johtava ja tunnetuin asiakaskokemuksen strategisen kehittämisen asiantuntija. Karin osaamisiin kuuluvat esimerkiksi asiakaskokemuksen muutosohjelmien rakentaminen, johdon kyvykkyyden kasvattaminen, asiakaskokemuksen mittaaminen sekä kouluttaminen eri muodoissaan. Kari työskentelee suurten ja keskisuurten yritysten sekä julkisyhteisöjen parissa ja sparraa heitä kohti parempaa asiakaskokemusta ja taloudellista menestystä. Konsultoinnin lisäksi Kari Korkiakoski käy säännöllisesti puhumassa edellä kuvatuista teemoista erilaisissa yrityskohtaisissa ja avoimissa tilaisuuksissa.

Kari on kirjoittanut yksin ja kirjoittajakollegoiden kanssa useita kirjoja. Asiakkaan Aikakausi, Ylivoimainen Asiakaskokemus sekä Asiakaskokemus ja henkilöstökokemus ovat kertoneet asiakaskokemuksen muutosmatkasta. Keväällä 2023 ilmestyy uusi kirja, Huomisen asiakas, jossa Kari tarjoaa näkökulmaa, millainen voisi olla suomalaisen yrityksen ja yhteisön ainutlaatuinen asiakaskokemuksen näkökulma. Miten erottua Amazoneista ja Zalandoista? 

Koulutus on maksuton ja tarkoitettu Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritysten edustajille. Tilaisuus järjestetään verkossa. Liittymislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuuden alkua.

Ilmoittaudu alla mukaan!

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   1.11.2023 09:00
Päättyy:   1.11.2023 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkotilaisuus


Järjestäjä

Suomalaisen Työn Liitto / Sanna Huovinen

050 535 8900

sanna.huovinen@suomalainentyo.fi