Hakukoneoptimoinnin perusteet: Miten löydyn verkossa?

9.6.2022 09:00

Teams

Tämä koulutus on yleiskatsaus hakukoneoptimointiin. Hakukoneoptimoinnin avulla parannetaan verkkosivuston näkyvyyttä ja löydettävyyttä hakukoneissa. Hakukoneoptimoinnin avulla saat yrityksesi nousemaan korkeammalle hakukoneiden (kuten Google) tuloksissa ja sitä kautta enemmän kävijöitä verkkosivustollesi.

Koulutus tutustuttaa sinut hakukoneiden toimintaan sekä algoritmeihin. Koulutuksen käytyäsi ymmärrät, miten voit vaikuttaa verkkosivustosi löydettävyyteen hakukoneissa sekä millaisia hakukoneoptimoinnin työkaluja käytössäsi on. Koulutus lähestyy aihetta käytännönläheisesti antaen sinulle konkreettisia vinkkejä. Tässä osiossa tehdään myös käytännönläheisiä harjoituksia, jotka auttavat ymmärtämään, tutkimaan ja kehittämään oman verkkosivuston hakukonelöydettävyyttä.

Kouluttajana: Toimitusjohtaja, markkinoinnin asiantuntija Riikka-Maria Lemminki, Marketing Finland 

riikkal_pieni.png (81 KB)

Lähetämme linkin koulutukseen ilmoittautuneille. Koulutusaineisto on ladattavissa jälkeenpäin extranetin aineistoista ja koulutuksista tehdään myös tallenne, joka on katsottavissa jälkikäteen. Koulutus on tarkoitettu Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritysten edustajille ja se on veloitukseton. 

Ajankohta

Alkaa:  

9.6.2022 09:00

Päättyy:  

9.6.2022 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Järjestäjä

Suomalaisen Työn Liitto

09 696 2430

stl@suomalainentyo.fi