Verkkokauppakoulutus osa 3: Tuotteet, tuotetieto, teknologia ja tilaus-toimitus-prosessi

6.10.2021 13:00

Teams

 

Digitaalisen kaupan murros tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia ihan kaikille, yrityksen kokoon ja toimialaan katsomatta – maailma on oikeasti jokaisen yrityksen markkina.

Tule mukaan tähän neliosaiseen koulutukseen, jonka aikana tutustut verkkokaupan mahdollisuuksiin sekä saat konkreettisia eväitä verkkoliiketoiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen.

Koulutuspäivä 3: Tuotteet, tuotetieto, teknologia ja tilaus-toimitus-prosessi

  • Verkkokaupan rakenne
  • Tuotteiden perustaminen ja valikoiman hallinta
  • Tuotetieto ja muut sisällöt
  • Löydettävyys kuntoon
  • Verkkokauppa-ohjelmistot, mikä sopii kenellekin
  • Tärkeimmät lisäarvotyökalut
  • Analytiikka - tiedolla johtaminen tuo aina tuloksia
  • Asiakaspalvelun neljä roolia
  • Tilaus-toimitus -prosessi
  • Logistiikka ja maksutavat

Lähetämme Teams-linkin koulutukseen ilmoittautuneille. Maksimiosallistujamäärä 300. Koulutus on tarkoitettu Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritysten edustajille ja se on veloitukseton.

Muistathan ilmoittautua myös neljänteen koulutuspäivään:

4. koulutuspäivä: 28.10. klo 13-16

Kouluttaja: Leevi Parsama, Digital Commerce Specialist

leevi4.jpg (579 KB)

Kouluttajana toimii digitaalisen kaupan asiantuntija Leevi Parsama, joka tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Hän on henkilökohtaisesti tavannut yli 500 suomalaista verkkokauppaa, joten hän tuntee kotimarkkinan paremmin kuin ehkä kukaan muu. Lisäksi hän on tutustunut verkkokauppamarkkinaan USA:ssa, Kiinassa, Venäjälle sekä eri puolilla Eurooppaa. Päätyökseen Leevi toimii asiantuntijana kolmen sadan suomalaisen yrityksen muodostamassa Experience Commerce kasvuohjelmassa. Hän edistää tiiminsä kanssa kaikin keinoin digitaalisen kaupan kansainvälistä kasvua sekä kehittää alan ekosysteemiä kotimaassa.

Leevi on itsekin toiminut globaalisti myyvän yrityksen verkkokauppiaana, joten markkinatuntemuksen lisäksi hänellä on paljon omakohtaista kokemusta alasta. Tällä hetkellä hän työstää myös digitaalisen kaupan strategioita suomalaisille brändeille sekä toimii johtoryhmien ja hallitusten sparraajana asiakaskokemukseen ja digitalisaatioon liittyvissä hankkeissa. Vuonna 2017 Leevi valittiin Vuoden verkkokauppavaikuttajaksi Suomessa. Monet tuntevat hänet myös Facebookin suositun Verkkokauppiaat ryhmän asiantuntevana ja innostavana moderaattorina.

 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

6.10.2021 13:00

Päättyy:  

6.10.2021 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Järjestäjä

Suomalaisen Työn Liitto

050 535 8900

sanna.huovinen@suomalainentyo.fi