Brändin rakentamisen case-iltapäivä, osa 2: Novita ja Lundia

4.6.2024 14:00

Teams

Brändit rakentavat tunnetta, arvoa ja luottamusta. Hyvin rakennettu brändi erottuu kilpailijoistaan, houkuttelee asiakkaita ja luo uskollisuutta. Se auttaa myös yritystä viestimään identiteetistään ja arvoistaan asiakkailleen. Vahva brändi on olennainen kilpailuetu ja perusta menestykselle liiketoiminnassa.  
 
Jäsentemme toiveesta olemme rakentaneet koulutussarjan, jossa keskitytään brändin rakentamiseen. Koulutuksen toisessa osassa 4.6. klo 14.00 opimme kahdelta upealta kotimaiselta yritykseltä, kun saamme koulutukseen mukaan Novitan ja Lundian. 

Novita Oy on Pohjoismaiden suurin käsityölankojen valmistaja. Yritys on perustettu jo vuonna 1928. Novita inspiroi neulojia ympäri maailman ja tekee upeita yhteistyöhankkeita muiden brändien, mm. Fazerin, Arabian, Finlaysonin ja sekä tuoreimpana muotisuunnittelija Rolf Ekrothin kanssa. Tänä vuonna Novitan neulemallit ovat ihastuttaneet satojatuhansia katsojia Myrskyluodon Maija -elokuvassa. Novitan brändin rakentamisesta meille kertoo Linda Permanto, Novitan Markkinointi- ja designjohtaja.

linda-permanto-novita.png

Lundia on vuonna 1948 perustettu perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin. Kuten aitoon puuhun, aitoihin ihmisiin ja elämää aidosti parantavaan muotoiluun. Lundian tuotteet on suunniteltu ja tehty palvelemaan ihmistä läpi elämän, tilasta ja elämäntilanteesta toiseen. Miten Lundian brändiä on rakennettu vuosikymmenten aikana? Sen kuulemme, kun lavalle astuu Lundian toimitusjohtaja Karri Koskelo

karri-koskelo-lundia.png

Ilmoittaudu tilaisuuteen 3.6. klo 12 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuuden alkua.

Sarjan muut koulutukset:
22.5. osa 1: Brändi on yrityksen viimeinen todellinen kilpailuetu. Lue lisää.

12.6. osa 3: Brändin rakentamisen case-iltapäivä: Helkama. Lue lisää.  

Koulutusaineisto on ladattavissa jälkeenpäin extranet-jäsenpalvelun aineistoista. Koulutus on tarkoitettu Suomalaisen työn liiton jäsenyritysten edustajille ja se on veloitukseton.

Ajankohta

Alkaa:  

4.6.2024 14:00

Päättyy:  

4.6.2024 15:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Järjestäjä

Suomalaisen työn liitto/ Milla Vainio

050 3965 493

tapahtumat@suomalainentyo.fi