Brändin rakentamisen case-iltapäivä, osa 3: Helkama

12.6.2024 14:00

Teams

Brändit rakentavat tunnetta, arvoa ja luottamusta. Hyvin rakennettu brändi erottuu kilpailijoistaan, houkuttelee asiakkaita ja luo uskollisuutta. Se auttaa myös yritystä viestimään identiteetistään ja arvoistaan asiakkailleen. Vahva brändi on olennainen kilpailuetu ja perusta menestykselle liiketoiminnassa.  
 
Jäsentemme toiveesta olemme rakentaneet koulutussarjan, jossa keskitytään brändin rakentamiseen. Brändikoulutuksemme kolmannessa osassa puhutaan brändin rakentamisesta ja vastuullisuudesta. 

Helkama on vuonna 1905 perustettu perheyritys, joka on valmistanut polkypyöriä Hangossa jo vuodesta 1953. Miten Helkaman brändi on rakentunut, ja miten arvot näkyvät yrityksen liiketoiminnassa? Kaikki tuntevat jopon, mutta eivät vielä sitä, että Helkama tarkoittaa myös sähköpyöriä Suomesta.  

Tule kuulemaan opit ja onnistumiset Helkaman brändien rakentamisesta – siitä kertoo meille Helkama Velox Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Jussa Lauhamaa.  

jussa-lauhamaa.png

Juha ”Jussa” Lauhamaa on  pitkän linjan myynnin- ja markkinoinnin ammattilainen, ja pääosan työurastaan hän on työskennellyt suomalaisten ulkoilubrändien parissa Amer Sportsilla ja Suunnolla. Jussa tykkää hyödyntää työssään dataa ja moderneja markkinoinnin työkaluja, mutta se mistä hän eniten pitää on brändit ja sitä kautta kuluttajat, joille brändejä rakennetaan ja tuotteita tehdään. Helkama ja jopo ovat Suomen tunnetuimpia pyöräbrändejä ja Jussalla on ollut upea mahdollisuus päästä osaksi tätä lähes 120 vuotista tarinaa.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 11.6. klo 12 mennessä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuuden alkua.

Koulutussarjan kaksi muuta osaa olivat: 

Osa 1: Brändi on yrityksen viimeinen todellinen kilpailuetu. Lue lisää.

Osa 2: Brändin rakentamisen case-iltapäivä: Noviata ja Lundia. Lue lisää

Koulutusaineisto on ladattavissa jälkeenpäin extranet-jäsenpalvelun aineistoista. Koulutus on tarkoitettu Suomalaisen työn liiton jäsenyritysten edustajille ja se on veloitukseton.

Ajankohta

Alkaa:  

12.6.2024 14:00

Päättyy:  

12.6.2024 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Järjestäjä

Suomalaisen työn liitto/ Milla Vainio

050 3965 493

tapahtumat@suomalainentyo.fi